Verkooptip!

Maak het verkoop-vak niet ingewikkelder dan dat het is. Leer de verkopers sensitief handelen zowel verbaal als in houding en gedrag. Daarmee stijgt de verkoop door de gunfactor.

Winkelgeluk

Ze kijkt je aan met een wat verlegen glimlach, ze vindt je leuk. Die verkoopster is leuk, die klant is leuk! Je koopt, je verkoopt. Je stelt jezelf aan elkaar voor. Daar wil je weer naar terug, die klant wil je graag weer ontmoeten.

Elke dag één groot avontuur. Winkelen! Daar word je heel gelukkig van. Lees deze avonturen, wie weet brengt het je op ideeën die bijdragen aan jouw geluk.
Winkelgeluk - Ad van Beek
Prijs
€ 14,95
Beschrijving

Hoezo winkelgeluk?

Misschien ben je nieuwsgierig naar wat dit boek je brengt als winkelende consument. Of, je bent winkelondernemer en denkt: Bullshit, er bestaat geen winkelgeluk. Het is keihard werken, weinig vrije tijd, de verdiensten staan niet in verhouding en de klanten worden steeds chagrijniger. D'r is geen lol aan, laat staan dat ik er gelukkig van word.

Ikzelf ben verliefd op winkelen om een hele simpele reden, ik word er blij van. Zodra ik als consument een winkel binnen stap of als verkoper op de winkelvloer sta, gaat er een knop bij me om die de weg vrijmaakt om zonder obstakels in contact te komen met mensen. En mensen maken mij blij. Nu hoor ik je weer denken, hoezo blij? Iedereen is toch altijd chagrijnig en het winkelpersoneel is toch niet ècht in mij geïnteresseerd? Dus waarom zou ik daar blij van worden?

Dit boekje laat je zien hoe je blij wordt van klanten, van je mede- werk(st)ers, van je baas, van verko(o)p(st)ers en van je collega's. Hoe je van mensen gaat houden. Dit boekje brengt je geluk, zowel persoonlijk als zakelijk. Je wordt net als ik verliefd op het winkelen, verliefd op de mensen, verliefd op jezelf, verliefd op het leven!

Bekijk hier de preview van het boekje.

Verzending binnen 5 werkdagen