Verkooptip!

Maak het verkoop-vak niet ingewikkelder dan dat het is. Leer de verkopers sensitief handelen zowel verbaal als in houding en gedrag. Daarmee stijgt de verkoop door de gunfactor.

Ik wil meer omzet

6 principes die leiden naar meer omzet! Verpakt in 15 korte herkenbare verhalen. Een boekje wat je inspireert, waarmee je direct aan de slag gaat!
Prijs
€ 14,95
Beschrijving

Ik wil meer omzet

Ad van Beek kwam ik een jaar geleden bij toeval tegen, en sinds die zonnige dag zittend en pratend op een muurtje, is mijn leven een kwartslag gedraaid. Ik kijk anders, ik voel me rijker, warmer en zakelijker. Omzet interesseert me niet, winkels en verkoop ook niet. Ik ben een kunstenaar die mooie dingen maakt en mensen wil inspireren en betoveren. ‘dat doe ik ook’ zei Ad. ‘jaja…, hoe dan?’
Hij nam me mee naar een winkel, een megastore in Maastricht. Vijf lange avonden zag ik een kunstenaar aan het werk. Ik zag Ad zoeken naar de vonken van talent in mensen, hij wakkerde het vuur aan van het verkoopteam, maakte met de mensen daar een mooie winkel. Een winkel met omzet maar ook met bezieling. Ad maakt van verkopen een kunst.

In dit boek worden een aantal geheimen onthuld van die verkoopkunst. Alsof een topvoetballer of saxofonist beschrijft wat hij doet op het veld of op het podium. Gelukkig kan Ad goed schrijven over de valkuilen en vonken van het vak. Dit boek leest lekker en je wordt er slimmer van. Ik begrijp niet dat hij al die geheimen gratis weggeeft. Dat lijkt me niet echt zakelijk. De titel van dit boek klopt daarom niet, de lezer wil misschien meer omzet, maar Ad? Die wil en geeft meer bezieling.

Je moet hem aan het werk zien, of gewoon naast hem gaan zitten op een muurtje. Het verandert je leven.

Leon Muilwijk - Art Director EDU-ART

Bekijk hier de preview van het boekje.

Verzending binnen 5 werkdagen